Protecţia la vibraţii şi şocuri


Vibraţiile pot fi măsurate cu sisteme multi-canal care permit determinarea nivelului vibraţiilor simultan într-o gamă largă de frecvenţe. Aceasta permite măsurarea directă a transmisibilităţii vibraţiilor prin sol şi prin clădiri pentru a determina efectele vibraţiilor asupra oamenilor, clădirilor sau instalaţiilor.

Folosind mai multe măsurări de acest tip putem , de exemplu, identifica impactul asupra rezidenţilor dintr-o clădire aflată în apropierea unei viitoare linii de cale ferată. Se va putea evalua, de asemenea, dacă şi ce măsuri suplimentare sunt posibile la construcţia de locuinţe în apropierea liniilor de cale ferată.

Cu dispozitivele noastre de măsurare pot fi identificate nivelurile de vibraţii care depăşesc o anumită valoare presetată şi se pot activa sisteme de alarmare în timp de real.

Grupul Accon efectuează măsurări de vibraţii şi evaluări, pentru a interpreta nivelul de izolare la vibraţii pentru maşini şi instalaţii, pentru a proteja de sistemele de măsurare sensibile şi echipamentele de fabricaţie din clădiri de şocurile produse extern (care pot fi produse de o cale ferată din apropiere) sau de reducere a sunetului propagat în aer în săli de curs ( sau săli de concerte).